top of page

GA4 
155 Dagar kvar

155 Dagar kvar! Har er organisation implementerat och börjat arbeta aktivt med uppföljning i GA4? 

Google har tidigare meddelat att Universal Analytics (UA) kommer att stängas ned den första juli 2023. Färska siffror visar att endast ca. 10% av svenska sajter som använder UA idag, också har implementerat GA4 med en aktiv tracking. Ett aktivt användande av GA4 inom organisationer bedöms vara ännu lägre.
 
Har GA4 inte implementerats sedan tidigare har möjligheten att ha ett helt år av historisk trafik- och försäljningsdata i GA4 redan passerat. Däremot finns det fortsatt tid att onboarda er organisation och bli skarpa på att använda GA4 som analysverktyg. Genom att fördjupa er i Google Analytics 4 nya användarupplevelse, mätetal och spårning blir ni duktiga på att förstå plattformen och säkerställa korrekt uppföljning och tolkning av KPIer. 
 
Vi på NOOS stöttar er i att förstå era verktyg på djupet och sätta upp ett relevant KPI-ramverk för er organisation att jobba efter. Likt historiska uppsättningar i UA finns inte alla KPIer att nyttja från början i GA4 utan det krävs viss konfiguration för att anpassa strukturen efter era behov.
 
Intresserad av att fördjupa dialogen och ta del av vår kunskap i GA4? Kontakta oss på contact@noosdigital.com 

©Noos digital AB

bottom of page